ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΡΧΙΚΗ |
Ιστορικό
Επιστημονικό Προσωπικό
Εκπαίδευση
Ερευνητικά Προγράμματα
Βιβλιοθήκη
Επιστημονικό Περιοδικό
Δημοσιεύσεις
Φωτογραφικό Αρχείο
Βιβλίο Επισκεπτών
Χρήσιμες Υπερσυνδέσεις
Θεατρική Ομάδα «Φάντικο»
Εκδηλώσεις
European group for the study of deviance and social control – conference 2010

 


Τίτλος: Η Εγκληματολογία στην Ελλάδα Σήμερα
Τιμητικός Τόμος για τον Στέργιο Αλεξιάδη
Επιμέλεια: Στράτος Γεωργούλας
Εκδόσεις: ΚΨΜ

Αθήνα, 2007
  • Σάββατο 17 Μαρτίου 2007:, «Ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας της Ιστιαίας σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Νέοι σήμερα».          Διοργάνωση:   Εργαστήριο της Κοινωνιολογίας, της Νεότητας, του Ελεύθερου Χρόνου και του Αθλητισμού, του Τμήματος Κοινωνιολογίας, του Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Δήμος Ιστιαίας.

 

  • Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007: «Παρουσίαση του βιβλίου Media και Έγκλημα: Εγκληματολογία του Ελεύθερου Χρόνου».                                                      Διοργάνωση: Εργαστήριο Κοινωνιολογίας της Νεότητας του Ελεύθερου Χρόνου και του Αθλητισμού, του Τμήματος Κοινωνιολογίας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

  • 20 Σεπτεμβρίου 2008: «Βία κατά Ανηλίκων».  (Πρόγραμμα Ημερίδας)                                   Διοργάνωση: Εργαστήριο Κοινωνιολογίας της Νεότητας του Ελεύθερου Χρόνου και του Αθλητισμού.

 

  • Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2008: Παρουσίαση του Συλλογικού Τόμου και Επιστημονικού Περιοδικού, «Η Εγκληματολογία στην Ελλάδα Σήμερα, Τιμητικός Τόμος στον Στέργιο Αλεξιάδη» και «Νέοι, Έγκλημα και Κοινωνία».                                                   Διοργάνωση: Εργαστήριο Κοινωνιολογίας της Νεότητας του Ελεύθερου Χρόνου και του Αθλητισμού.

 

  • Τρίτη 26 Μαΐου 2009: «Χρήση Εξαρτησιογόνων ουσιών και παραβατικότητα».                                  Διοργάνωση: Εργαστήριο Κοινωνιολογίας της Νεότητας του Ελεύθερου Χρόνου και του Αθλητισμού και Συμβουλευτικός Σταθμός Λέσβου ΚΕΘΕΑ.

 

  • Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009: «Νέοι και Κατανάλωση».  Διοργάνωση: Εργαστήριο Κοινωνιολογίας της Νεότητας του Ελεύθερου Χρόνου και του Αθλητισμού και Ένωση Καταναλωτών Λέσβου.